Lontoo 2010

Mua halutti hirveesti kattella Lontoossa otettuja kuvia, ku tuli tänää taas kauhee ikävä sinne ;n;
Aattelin sitte tehä teille postauksen sieltä! muistutan vielä että kamera valikoima oli tosi surkee, varsinki sen paremman hajottua joten laatu pissii.

1.st
kaks ekaa kuvaa on vielä Suomen puolelta, kaks niitten jälkee on lentokoneesta hehe, toisiks alin kuva on musta ja Mariasta Standstedin lentokentältä ja viimmenen onki sitte jo meijän ihanasta huoneistosta :-) luw.
Eka päivä Lontoossa oli ehkä se ikimuistosin; en osannu kuvitella olevani jossain toisessa _maassa. Tultiin vasta myöhään illalla Lontooseen jollaki bussilla, ja tuntu iha oudolta ku ikkunasta kattoes pihalle näki Tower Bridgen! Meillä oli maailman parhaasta hotellista varattuna semmonen huoneisto joka oli ennen ollu jonku kokonainen talo. Siel oli erikseen keittiöt ja puutarhat ja kaikki maholliset ihanuudet. Parasta kuitenki oli ku lähettiin illalla kiertelee vaan sinne pihalle ja kattelemaan, se oli ehkä ainoo hetki ku vaan oltiin ilman päämäärää siinä cityssä.

2.nd
 madame tussauds
London Eye
tokana päivänä Lontoossa oli yyber kivaa niinku muinaki päivinä. Ekana käytiin tuola Madame Tussaudissa ja sitte London Eyessä. Mulla oli tuolloin myös synttärit eli 13.05, samoinkun Robert Pattinsonilla :--D

3.rd
kolmas päivä oli ehkä yks kivoimmist ja samal yks paskimmist päivist Lontoos. Meijän 'se parempi' kamera hajos. Loppuloman kuvat otettais sitte Marian Olympuksen kakkeli kameralla :-D sori Maria. Ekaks käytiin kattomas vahdinvaihtoo Buckingham Palacella, minkä jälkee mentiin sen vieressä olevaan puistoon: Green Parkkiin. Yks niistä paikoista, joita ikävöin eniten. Istuskeltiin sielä hetki ja sitte suunnattiin nokkamme kohti Harrodissia. Meijän oli tarkotus vaan käydä sielä kattelees ja aateltiin et se ois enemmänki semmonen nähtävyys, mut sorruin ite tuhlaamaan reilut kuuskymppia tuol Sanrio osastolla. Oooops!

4.th
Neljäs päivä oli vaihteeks ihan sika jees! Ekana mentii Natural History Museumiin kattelee kaikennäkösiä juttuja. Vähä ajan pääst otettii pieni breikki jäätelöitten kera Hyde Parkissa. Käytiin prinsessa Dianan muistomerkillä ja sitte yhes puistoravintolassa syömässäki. Ja mä söin varmaan maailman terveellisimmän hamppariaterian :-D Mentiin sitte vielä hetkeks takasi sinne museoon, minkä jälkee vaellettiin Trafalgar squarelle koskettamaan leijonien käpäliä; lupaus tulla uudestaan Lontooseen...

5.th
viides päivä ei alkanu ainakaa kovin kivasti; Maria oli saanu jostain jäätävän mahataudin ja joutu jäämää äitisä kans hotellille. Mentiin sitte äitin ja siskon kans kiertelee kirkkoja. Oli kyl ihan huikeen isoja ja vanhoja kirkkoja :o tosi hienoi. Kierreltii vähä siellä sun täällä ja jossaki kaupoiski kerettiin käymää. Ei viittitty mennä kuitenkaa mihinkää tosi 'tärkeisii' paikkoihi et sais Maria ja Päiviki nähä ne ja sillleee. Sinä päivänä sato hirveesti, ja se jos mikä oli kivaa!

6.th
!!!
no ei muutaku et kävin kattoo karvasia sukulaisiani. 

7.th
Viimenen päivä Lontoossa oli tietysti kaikista haikein päivä. Oltiin vielä yks yö, mut meijän lento lähti viideltä aamulla nii sitä ei lasketa 'päiväks'. Vaikka oltiin oltu kaikki terveitä tollon ku oltiin London Zoo'ssa, nii viimesen päivän aamuna mun sisko ja äiti tuli kipeiks. Menin sitte Marian ja sen äiskän kans kiertelee jotaki pikkunähtävyyksiä ku ei meillä oikee mitää isompaa ollukkaa enää jäljellä. Ekana mentiin Taas Natural History Museumiin ja kierrettiin se loppuun (se on iso ku pitää kiertää kolmes eräs! Meni tyylii 9 tuntia et kahlattiin se läpi..) Sen jälkee käytiin British museumissa tsekkailee Egyptin, Rooman ja Kreikan historia juttuja. Muut ei oikee ketää kiinnostanu :-D Kävästiin sitte kattomas ulkoopäi Towerin linnaa ja käveleen Tower Bridgelle. Siin oli semmone pienehkö puisto vieres, jossa oli pieni kahvila josta otettiin limut ja mentiin nurmikolle istuskelemaan. Käytiin tsekkaamas myös Piccadilly circus, minkä jälkee mentii St. James parkkiin hengailemaan ja miettimään et kohta me oltais jo kotona...

 

TANNIFLOATS | Copyright © 2012 | Powered by Blogger