Suomen paras Harry Potter fani ?

päätinpä sitte kuitenki osallistua kisaan SUBin sivuilla vaik aluks aattelin et jaksaaaks. :-) Ideana siis oli OLETKO SUOMEN PARAS HARRY POTTER -FANI ?
En usko voittavani mitään kisassa, mutta pessimistipä ei pety. Ajattelin vaan kokeilla tuuriani, kun ei tänään juuri muutakaan tekemistä ollut. Huomasin kuitekki olevani aikamoises kiireessä, kun kisa päättyy 10.7, ja hoksasin että ei perkele, sehä on huomenna. Aattelin siinä et onkoha se niinku sillo ku vuorokausi vaihtuu, eli parin minuutin päästä, vai huomenna illalla. En oikeen saanut käsitystä. Muutenki ohjeet oli jotenki töks ja en hoksannu et voittaaks vaan ne kymmene parasta jotai, jotka jotku tuomarit or smthng valittee vai hä :D no, toivottakaas joka tapauksessa onnee mulle :---D ! Ps. jos mut valitaan 10 parhaan joukkoon, nii lupaatteha käydä äänestämäs ? Joo, joitaki ei vois vähempää kiinnostaa, enkä varmaa pääsekkää toptenii :D 
Kisassa piti tosiaan olla parin muun jutun lisäks kuva, jossa esittää jotain Harry Potter hahmoa. Päätin olla Ginny, hiusteni takia ja se oli kiireessä helpoin vaihtoehto. Tässäpä siis osallistumiskuvani ja muita shotteja.

7

älkää naurako :---DD !!

DSC_0397
DSC_0401-horz
DSC_0387
DSC_0510
DSC_0431

jooo eipä mulla muuta tältä eräää, huomenna rippijuhlii, öitää
 

TANNIFLOATS | Copyright © 2012 | Powered by Blogger