ANSWERS PART. 1

ekana vastaukset siis videolla laiskoille lukijoille (; vastaukset ei välttämättä täydellisesti täsmää, mutta suunnilleen. Enjoyyy !



Mikä on sun hiusten oikee väri? En oikee tiiä ku mul on ollu väri pääs since i was six. Ja sillon pienempänä se oli välil tummempi ja välil aika blondi. Joku semmone perusruskee kaij ? Kuinka usei joudut värjää noit punasii hiuksii? No Colormaskilla n.1-2 kertaa viikos. Onko dinosaurukset kivoja? Itseasiassa on! Tosi siisteij, ja haluisin tietää niist enemmä. Katotko salkkareita? Joo Mikä on sun lempiruoka? Kanasalaatti Juotko kahvia? Joo Ootatko joulua? Jep Katotko animee? En. Oon kattonu jonku Liikkuvan linnan, Totoron ja Kissojen valtakunnan ja pari muuta jotai leffaa, mut en mitää sarjoi tai mitää. Vituttaako tyhmät kysymykset? Eei Ootko tyytyväinen ulkonäköösi? Välil oon välil en. Enemmän niit jälkimmäisii Katotko Gleetä? Jeeees Demitätkö? Enn Telkkari vai kone? Kone Mikä on lempiväris? Sininen Ootko koskaan polttanu tupakkkaaa? En, enkä aio Perheesi? Äitee, issee, kaks siskoo ja koiruliini Lempilaulajasi (saa sanoa VAIN yhden) ? Michel Jackson Lempijuoma ? Kahvi Ootko koskaan maistanut alkoholii ? Ooooooon! Mikä kesä on ollut näistä paras > 2009, 2010 vai tämä kesä 2011 ? Perustele. Tää viimesi, jostai syystä vaa. Oli kai tarpeeks tekemistä ja näki kavereit. Lempihymiö/hymiöt ? ::), c:, XD, :D, :-------D Lempikarkit ? Oon karkkilakos, ollu jo yli vuoden, mut suklaa on vaan hyvää !! mutku vihaan karkkeja ku ne on nii tyhmiä ja tekee mahaa :--( !! juotko alkoholii ? En ooks kokeillu huumeit ? En millai sun tyyli o ? Öö, ehkä rasittavimpii kysymyksii maailmas. En mä osaa sitä määritellä, semmoi rento ja mukava. Ja tietty sen pitää näyttääkki munmielest kivalta, vaikka en siinä aina onnistukkaa. mitä meikkei käytät ? Mineraalipuuterii ja peitepuikkoo joskus jonnekki juhlii laitan. ooks tyytyväine ittees ? Pääosin en. entä elämääs ? Iha onks sul sisaruksii ? Kaks pikkusiskoo Minne haluisit mennä seuraavaksi lomalle? Lontooseee takas ! <3 Lempi laulus? Iron and Wine - Flightless bird, American mouth Lempi blogi/blogit? toosi monia ! Kaikki tuttujen ja kavereitten blogit on mielenkiintosii, mut sit toki näitä mulle ihan randomeiden ihmisten blogei on kivoja esim. One thing to be happy about6 minutes overtimePaulettesMona smiles on photos, Krilles, Things y ♥ u remember.... Mitä sä haluisit opiskella isompana? Opettajaks tai sit joku taiteesee liittyvä, esim valokuvausta, maalausta/piirtämistä, näyttelemistä tai musiikkia.
Mikä ois sun unelmapaikka asuu? Englanti ja sielt joku pienempi kaupunki ku Lontoo, mut joku siin lähel ! Aioksä aina pitää punaset hiukset? En Mikä on sun lempi vaatekauppa? Varmaa se on se perus HooÄmmä Millasista ihmisistä pidät? Sellasista rennoista ja letkeistä, jotka uskaltaa tutustuu tuntemattomii ihmisii, toisinku mä. Sit pitää olla luotettava ja rehelline ja kaikkee semmost :-) lempivaatteesi ? Joku kiva flanu tai huppari cocis vai pepsi ? Coookis kuinka paljon oot koneella päivässä ? Pääasiassa 2-9h Ootko juhlija vai kotihiiri? Molempia ! Välillä on se fiilis et pitää päästä ihmisten ilmoille pitää hauskaa, mut rakastan kotona löhöömistä koneen kans <3 Ootko ikinä ajatellu olevas huono ihminen tai toiste päin? Oon Mitä mieltä oot hyljätyistä eläimistä? Yhyy, haluisin pelastaa ne kaikki :( Ootko pitkävihainen? En Missä näät ittes 10 vuoden päästä? Opiskelees kai  Paljonko sulla menee rahaa kuukaudessa vaatteisiin? Riippuu kuusta, 0-50e Mitä sun vanhemmat tekee? Toine laskee palkkaa ja toine korjaa autoi. Musta vai valkonen? Musta Sinkku vai parisuhteessa? Sinq miten paljon kuuntelet musiikkia päivässä? Jos oon koneel nii suunnillee sama määrä. oletko enempi optimisti vai pessimisti? Optimisti, mut toisaalta välillä haluunki olla enempi pessimisti, koska pessimisti ei pety. mitä muuttaisit itsessä, mitä et? Painoooo ja muutenki ulkonäköö. Sit oisin vähä sosiaalisempi. Käden arvet jättäisin ja silmien värin, hiusten paksuuden ja sen että pärjään koulussa. rusketutko helposti? Joo, mut otan vaa nii vähä aurinkoo etten ny sillee kauhee ruskee oo. montako biisiä ipodissa/kännykässä/laitteesta josta kuuntelet musiikkia? +500 lempilaukku? Conssu-laukku millaisia ihmisiä et ymmärrä? Kusipäitä jos saisit muuttaa nyt kotoa, muuttaisitko? En tärkein asia elämässä? Rakkaus lempiherkut? Suklaa, mut en syö sitä enää. Sitte kylmäkahvit ja jääteet. Ja limsa. haluisitko alottaa jonkun uuden harrastuksen? Joo. Joku tanssi ois tosi kiva ! Tai mikä tahansa urheilulaji josta tykkään, mutta on hankala alottaa näi 'vanhana' ku muut on alottanu tyylii viisveenä. mitkä on viis parasta asiaa syksyssä? Värit, syksyvaatteet, sateet, sit se sää et ei oo kylmä eikä kuuma ja syysyloma :D mitä sä teet mieluiten kotona (5) ? Katon leffoi, oon koneel, katon telkkarii, luen tai meen valokuvaa metikköö mistä kannattaa lähteä etsimään ihania ruutupaitoja? SPR kirppiksel o ainaki paaljo mikä saa sut nauramaan? Ihmiset ja elokuvat
 

TANNIFLOATS | Copyright © 2012 | Powered by Blogger