you don't have to be alone

Mun jalat käytännössä kuolee. Tiistain kuntojumpan ja keskiviikon kuntosalin jälkeen mun reidet on niiiin kipeet ! Lisäks vielä 6h Keskisellä ilman pohjallisia (lattajalka..) tänään. I'm gonna die. Mut olihan se sen verosta, äiteelläki oli vissiin joku palkkapäivä ku se osti mulle vähä kaikkee. Keskisen jälkee haettiin Reetta meille yökylään. Äsken katottiin Salkkarit ja en tiiä mitä ny tehää, vai mennääks nukkuu jo vai mitääh. Alan nyt pitää sille muutaki seuraa ku istunkoneellakatosävierestä -seuraa, joten heippaa ! Tässä viel ostokset ja yks kivsu biisii :------)

löyty tämmöne kiva peruspipo paril eurol jote oli pakko ostaa :D !
DSC_0510

no dödöööööööööööööööö
DSC_0513

vihdoinki se koululaukku ! Päädyin kuitenki ostaa Nahkapaikasta ku en jaksanu enää selailla noita nettikauppoja ja näin oon ainaki varma koosta. Iha perus musta conssu siis :--)
DSC_0517-horz

''uggit'' makso 17e ! Varmaan ihan paskat mut harvinaisesti kokoon 42 asti, joten just ja just meni mullekki jalkaan :--) vähä pienet kyllä mutta on nii pehmoset nii ei tunnu varpais ees kauheesti, mun jalkaha on tunnetusti kokoo 43-45..
DSC_0512

suklaaati saippuaa ♥
DSC_0523
DSC_0524

tämmöne harvinaisen paljo ginan viime vuoden kollaripaitoja muistuttava paita :D makso kympin ja en omista sitä ginan paitaa nii piti tommone nappasta kärryyn kans. Ihan sika rento ja aika iso vaikka onki kokoo S ;o aluks löysin noita vaan valkosina nii epäröin vähä mut menin sitte kysyy myyjiltä nii ne oli just laittamas viimmestä mustaa pois hyllystä et ne vois tilaa niitä lisää tai joottaaaai :D:Dd jeejeee kerranki hyvä tuuri.
DSC_0529

ruokaaa ♥ (heheheeee ostin myös semmosen tiiättekai niit kivankuvioisii BATTERYitä, mutten kuvannuu joskus toiste, pitää seki ikuistaa ku se tölkki on niin soma)
DSC_0535-horz
DSC_0538
 

TANNIFLOATS | Copyright © 2012 | Powered by Blogger