joululahjoja :)

muut joulujutut myöhemmi mut ekaks nää tärkeimmät - eikusiis - eli joululahjat. Ei tärkeimmät, mut kuuluu olennaisesti jouluun :) oon tyytyväine mun satsiin tänä vuonna, vaikka kiltti en ookkaa ollu. Tavotin myös jonkinasteisen iloisen joulufiiliksenki ja näi. Vituttaa vaa nää ihmiset jotka saa järkkäreitä ja iphone 4ässiä ja kaikenmaailman shaibaa, sit ne itkee ku ne ei saanukkaa ipadia niiden lisäks, voi kuinka heidän elämänsä onkaan perseestä :( nojooo mutta tässä siis!

karvapörrösisätossut vai mitkä onkaa, mut aivan ihanat ja välillä vähä liianki lämpöset, mut ihanempia saa ettii ! Ihan täydellisen pehmoset, eikä mikkää perusaamutossut.
DSC_0488
Rick Riordan - Eksynyt sankari, harmi juttu et äiti (ja mä) tilattii just tälläne itte mulle, mut ei olla maksettu vielä joten se lähtee palautuksee ja ostan niillä rahoilla sitte jonku muun kirjan, mut ootan innolla et pääsen lukemaan tota ! Stephenie Meyer - Houkutus, kuvitettu opas vampyyrisaagaan, i-h-a-n-a!
DSC_0494
karkkia ! paljon karkkilakon loppumisen kunniaks :)
DSC_0519
siniset college-/olohousut ja urheilusukat
DSC_0524
50e lahjakortti Keskiselle, oooh eiku leffoja ostelee !
DSC_0500
angry birds PC -peli, voi äippä oot kyl niin ihana :D <3
DSC_0492
Avril Lavigne - Black star -pakkaus, sisältää hajustetun rasvan, hajuveden ja suihkusaippuan. On kyl iha sairaa siisti juttu ja oon himoinnu black staria ikuisuudet ! Adidas - Happy Game -hygieniapakkaus, sisältää hajuveden ja dödön, ja iha sairaa hyvän hajust toi hajuvesi !
DSC_0514
koru, cutiee~
DSC_0507
gina tricotin lahjakortti, 20e. Vähänkö huippu.
DSC_0505
Rahaa ja arpoja tuli jonku verran, täs kuvattu vaan osa.
DSC_0510
KYSYMYSPELI, hei tää varmaa on aika jeba jossai automatkoil :D
DSC_0515
ns. Lahjakortti kosmetologille, eli mä, Emmi, Reetta ja Maria päästään johonki meikkauspaska juttuu mis näytetää kaikkee jännää ja opetetaa meikkaa ja hoitaa ihoo ja kaikkee siistii :D
DSC_0518
Icepeak -huppari ja Jack&Jones -huppari, ohohohooo ihania ! jälkimmäise oon ostanu itte, ja Icepeakin on iha hirmu paksu ja lämmin, nää tulee kyl talvella tarpeesee.
DSC_0498-horz
Vilijonkka muumimuki, oisko pian kaikki muumimukit kerätty...? Harry Potter -muki, oikeesti A-W-! kiitos Vilma ja Viivi tää on niin ihana ja aiva paras ja apua en voi sanoinkuvailla <3 :D Peili, itseasias mun ja Emmin yhteine mut enivei, tää siis TODELLA tulee tarpeesee.
DSC_0531
tää on oikeestaan koko perheen, mut luultavasti vaan mä ja issee tätä käytetään, eli moccamaster ! huge love.
DSC_0509
leffalippu ! Kiitos mummu ihan hirveesti, oot ihana !! :D
DSC_0483
Avatar-boxi, sisältää yli 6 (?) h lisämateriaalia, 6 levyä, yli 32 leikattua kohtausta, 3 valinnaista loppua ja kaikkee muuta ihanaaa ! Leijonakuningas, videollahan tää jo on, mutta on varmaa iha eri kattoo deeveedeelt ! lempi-disney Vettä Elefanteille ja Roskisprinssi deeveedeet. O.C 1. tuottari, kiitos Maria oot paras ! Transformers: kaatuneiden kosto ja Batman: yön ritari. True Blood 1.,2. ja 3. tuottari, huippuuu !!
DSC_0497-horz
IMG_9641
viimesenä, mut ei vähäisempänä; Sigma 70-300mm !!!! oooh se on niin pitkää ! Mä tiedän et se on aika halpa ja kaikkee, mut ihan sopivan hintanen munlaisen mämmikouran käsittelyyn :) Toi painaa muute aivan sairaasti hoho, onha se aikas pitkäki. En oo kauheesti vielä testaillu mut lupaavalta vaikuttaa :)
En oo varma oliks täs ny kaikki, mut luultavasti oli ja jos ilmenee jotai mitä en listannu tässä nii kerronpa siitä sitte myöhemmin :D oikeeen hyvää joulupäivää kaikille !
 

TANNIFLOATS | Copyright © 2012 | Powered by Blogger