vuos 2011

Photobucket
näin Pinjaa ja Iinaa vahingos Seinäjoella, tein kreikkalaista salaattia, Logan Lermanilla oli synttärit, eksyin hiihtäessä, rakastuin Bon Joviin enemmä, kulutin Bruno Marssin Grenadee ja harjottelin kuvaamista.
Photobucket
kävin paljo laskettelemassa, opettelin edelleen valokuvausta innokkaasti, halusin kovasti vanssit, kuuntelin jatkuvasti aerosmithiä, hengailtii jatkuvasti Marian kans, rakastuin nachoihin ja munamies<3
Photobucket
mp3 täyttyi kokonaan aerosmithillä, piirsin paljo, värjäsin tummanruskeiks hiukset, kävin discossa med. parhaat ja lainasin sairaasti leffoja kirjastosta.
Photobucket
rakastuin energiajuomiin suuresti, kävin taas discossa med. parhaat, hengattiin Marian kans taas joka välis, löysin sattumalta bändin Yellow Card, joka on ihan parhaus !, ostin joka viikko lisää Arizona jääteetä, inu oli leikkaukses, Samppa Lajunen kävi meijän koululla, oli ilsut, HP7 part. 1 ilmesty dvd:lle, skullcandyt hajos, oltiin Veeran ja Ennin kaa monesti kirjastos ja pääsiäisenä pysty olee jo teepaidas.
Photobucket
sain vihdoinki ne vanssit, rakastuin itämaiseen ruokaa, bongasin Maddi Janen, tuli helteet, pidettiin mun synttäribileet med. Ella ja Maria, angstattiin sitä et Paradise Oskar pärjäs huonosti euroviisuis, SUOMI VOITTI JÄÄKIEKON MM KISAT, mikä on yks vuoden kohokohdista ja en muista koska oisin ollu onnellisempi, Mikael Granlund valtas facebookin, opettelin kaikki leijonat ulkoo (enmuistaenää), jonneiltiin Tiinalla Jennin kans ja värjäsin hiukset vihdoin punaseks.
Photobucket
kävin kaks kertaa Helsingissä, ostin ekan Starbucksini, ostin myös järjestelmäkameran, koulu loppu, käytiin Särkänniemes, kuuntelin koko kuukauden Transformers 3:sen soundtrackkiä, käytiin Viivin ja Emmin kans Vps:sän pelissä, join IHAN SAIRAASTI kivennäisvesiä, harjottelin kuvailua, rakastuin O.Ceehen, oli +20 lämmintä, oli juhannus ja käytii ensimmäisinä Vaasas ostamas HP7 part. 2:seen ensi-ilta-liput !!
Photobucket
käytii rysköil Ellan kans, oli varmaa +30 lämmintä, ostin unisiepparin, HARRY POTTER JA KUOLEMANVARJELUKSET OSA 2 ENSI-ILTA, ELÄMÄNI PARAS HETKI TÄHÄN MENNES, kävin Wayne's coffeessa, ostin elämäni ekat meikit, katoin Vampyyri päiväkirjojen 2 ekaa tuotantokautta, perustettiin Ellan kans blogi, käytiin asuntoautoreissulla, oli miljoona rock, jossa Scorpions<3, ja Janina! ja oli myös rosvopaistit, jossa hengattiin med. Ella, Emilia ja Joonas.
Photobucket
bongasin The Summer Set nimisen bändin ja olin ihan koukussa koko loppukesän, katoin koko ajan gossip girliä, o.ceetä ja gleetä, koulu alko, hengattiin kylillä Marian kans, pidettiin lagailu viikonloppu Marian mökillä, olin kylällä Tiinan kans, sit viel Reettan ja Essin kans ja olin muutenki koko aja kylällä ja oon vieläki, blogilla oli 150 lukijaa, pengottiin vanhaa aittaa, käytiin Viivin kans taas Vps:sän pelissä ja oli ALF<3
Photobucket
jonneiltiin taas Tiinan ja Jennin kans, käytiin Marian kans sjoel shoppailees, pidettiin Ellan ja Marian kans sipsitön-karkiton-limsaton viikonloppu, hengattiin kylillä vaihteeks Ellan kans, mentiin Marian, Reettan ja Emmin kans kattoo Dance with the Vampires -musikaali, mulla meni täs kuus paljo rahaa ja siks olin koko loppuvuoden iha peeaaa, blogilla oli 160 lukijaa, alotin lukee gossip girlejä, kattoin myös gossip girliä ja monesti kymmeniä jaksoja putkeen ja sain paljo uusia frendejä koulussa<3
Photobucket
vaihdoin eeässän megaforceen, mut ajauduin es-jonneilemaan taas Tiinan, Jennin, Jullen ja Aatun kans, inun iskä kuoli.., koulunkäynnistä ei tullu sen jälkee oikeen mitään pitkään aikaan, aloin kuuntelemaan Skillettiä ja Anberliniä, käytiin laivalla syyslomalla Vilman kans (miss u DYNAMITE energy drink), olin Jennin synttäribailuissa ihmisten kans<3, haaveilin uusista vansseista ja join frezza kahvia varmaan joka toinen päivä.
Photobucket
poistin vanhat postaukset blogista, oli Aamunkoi osa ykkösen ensi-ilta<3, hengailin koko ajan abcilla nyt myös poikien kans, sain uuden BAMBOON, mf-jonneilin lisää, sain mummulta vanhan filmijärkkärin, käytiin Kuken ja Jennin ja muiden kans keskisellä varmaa joka viikko, vihdoin sain toiset Vanssit, punaset hiukset lähti ja ruskeet tuli tilalle, kuvailin ensilunta ja kuvittelin hetken olevani onnellinen.
Photobucket
odotin joulua, en muuta tehnykkää. Ja sit tietysti oli se joulu.

tää vuos oli reilusti parempi ku edellinen, voi että ku voisin pyytää joltai et ens vuodesta tulis vielä parempi, kiitos jo etukäteen Zeus, Poseidon, Haades ja muut kreikan jumalat <3
 

TANNIFLOATS | Copyright © 2012 | Powered by Blogger