this will be the last time feeling like this


pöllin Enyalta tän haasteen :D
"Kerro (ilman materiaalisyyllisyyttä) mitkä viisi tavaraa ostaisit jos sinulla olisi kaikki maailman rahat. Tämän jälkeen haasta viisi muuta bloggaajaa.”

1  : Aerosmithin ja Bon Jovin 90 euron hupparit ois jees ! Ja toi Bon Jovin käsikoru on niin kuolattava. Nää mulle kiitos heti.
2 : Akkukahva mun kameraan kelpais kyllä !
3 : Ja salaman myös kelpuuttaisin !
4 : .. ja vielä 50mm f 1.4 ois _unelma_
5 : ja lemppariohjelmien tuotantokausia; esimerkiks gossip girlin, vampyyripäiväkirjojen, gleen ja ooceen, lisäks kelpuuttaisin myös true bloodin neljännen kauden sitte ku se ilmestyy jonnekki. Ja ehkä serranon perhekki ois jees. Ja moni muu.
onko jollaki samoja toiveita :) ?
haluun niin nää kaikki ja paljon muuta, voi herranjumala mulla on nyt semmonen tunne et haluun _kaikkee.  Lisätienesti ei ois pahitteeks. Lompakosta löytyy tällähetkellä semmoset 2 euroo että sillä ei pahemmi saada näistä mitää. Näille keksin halvempiaki vaihtoehtoja, esimerkiks aion ostaa uuden objektiivin mutta vaan f 1.8 ja semmosta. Mutta aa voi kamala ku tekee mieli noita kaikkia ihan liikaa, joku vois ostaa nää mulle ?! HEI mut onneks rippijuhlat kesäl ! Mut vasta _kesäl. Can't wait. Haastan muutes Marian (hahahhaha!!), Pinjan, Iinan, Janikan ja ÖÖ kaikki jotka haluu tehä !!
 

TANNIFLOATS | Copyright © 2012 | Powered by Blogger