mun lempileffat

1. Harry Potter 1-8
Tarviiko mun edes kertoo ? Täydellisyyttä läpikotaisin. Leffoina, sekä kirjoina. Ei oo erityisemmin edes jäänyt häirittemään mikkään yleensä leffoista, jotka on tehty kirjan perusteella, puuttuvat jutut. Ehkä Dumbledoren menneisyyden vähäinen läpikäyminen Kuoleman Varjeluksissa ja Harryn ja Ginnyn juttuu ois voinu näyttää enemmän kutosessa... jos nyt jotain kritiikkiä pitää antaa. Rakastuin 11 vuotta sitten ja rakastan edelleen enemmän kuin mitään muuta.

2. Twilight saga
Voin pää pystyssä sanoo rakastavani Twilightia niinku liikaa. Muistan ku aluks se oli niin suosittu ja tyyliin jokasen lempileffa, mutta nykyään fanit on karsiutunu varmaan puoleen, emmätiiä, jotkut vaan häpee tykätä siitä. En osaa sanoo miks, mut heti ku näin ekan kerran Houkutuksen v. 2008... Se oli jotai rakkautta ensi silmäyksellä. Se vaan kolahti. Alunperinhä koko leffa kiinnosti vaan Robert Pattinsonin takia, HP:sta tutun Cedric Diggoryn. Ja koska Paramore teki siihen musaa. Kirjatki on tottakai miljoonaan kertaan luetut + Bree Tannerin lyhyt elämä ja Kuvitettu opas vampyyri saagaanki löytyy. Liiottelematta oon Houkutuksen kattonu reilu 100 kertaa, koska seittemäskymmenes kattomiskerta meni rikki jo parin kuukauden dvd:llä olemassaolon jälkeen. Jatko-osatki tietysti on ihania, mut ei ne oo yltäny ekan tasolle. Siinä vaan on jotain. Viimeistä osaa tietysti odotellessa ! Voin tietysti myöntää, että en oo varmaan ikinä nähny leffaa, jossa ois niin paljon virheitä ku Houkutukessa (mahollisena pidän myös sitä faktaa, että se on ainoo leffa jonka osaan täysin sanasta sanaan ulkoo kohtauskohtaukselta, musiikkimusiikilta, joten virheet on ehkä huomannu helpommin.) Twilightissa on jotain, mitä en siihen mennessä ollut ikinä kokenut, mutta kerran oon sen jälkeen.  Jotain, mikä sai mut kattomaan sen kymmeniä kertoja viikossa. Ja valitettavasti se on jotain, joka on hiipunu hieman vuosien varrella. Ja mulla on ikävä sitä.

3. The Hunger Games
Mun uusin, everlasting-movie-chrush(love). Tästä mainittin äsken. ''..jotain, mitä en siihen mennessä ollut ikinä kokenut, mutta kerran oon sen jälkeen.'' Puhuin Nälkäpelistä. Mä en oikeesti osaa sanoin selittää, mutta niinku varmaan tuhannet ihmiset, oon ihan Nälkäpelin lumoissa, ja voin sanoo et vähä enemmänki ehkä ;-). Kirjat jo on, ja ainoo mikä täs ny mättää on se että pitää odottaa nii vitun kaua että ne kaks leffaa pongahtaisivat jostain deeveedeelle mun kätösiin ! Sit kaikki ois hyvi. Koko trilogia on vaan jotain niin erilaista, siinä rupee ajattelee maailman menosta vähä syvemmin. Oikeesti, millasta on tulevaisuudessa ? Säilyykö tasa-arvo ja tasapaino ikuisesti ? Rakastan Jennifer Lawrencea (vaikka se välillä onkin vähä queen of derp) ja en vois olla ilosempi ku Josh Hutcherson on Peetan roolissa <3. En paljo Liam Hemsforthista tykkää, mutta enpä tykkää Galestakaan. Moneen vuoteen ei oo mikään uus leffa/kirjasarja tullu mun ihan niihin ylimpiin lemppareihi, mutta tää meni sinne 1000km/h nopeudel. Rakastan.

4. Percy Jackson and the Olympians: the Lightning Thief
En tiedä monesko tää ois kirjojen osalta, mutta koska tää on leffasuosikki postaus, niin tää sijottu mun top4 lempileffoista viimeseksi. (Tästä eteenpäin tulee siis vähä satunnaisessa järjestyksessä.) Koska Harry Potterit, Twilightit, Nälkäpelit ja Percy Jacksonit on niinku thö best thing evöö. Anyways, Percy Jacksonit on noista neljästä sarjasta ainoo, josta olin lukenu kirjat ennen leffaa, paitsi viimestä kirjaa joka ei ollu ees ilmestyny vielä leffan tullessa. Leffa on leffana sillee ylihyvä, mutku vertaa sitä Salamavaras kirjaan niin se on täyttä kuraa. Ei leffat yleensäkkään täydellisesti vastaa kirjaa, mutta leffasta löytyy enemmän keksittyjä juttuja kun kirjasta otettuja. Edes pääjuoni ei oo sama: kirjassa ne ettii sitä salamaa ja leffassa helmiä. Toivotaan jatko-osasta kässäriltään parempaa ! Ainaki Annabeth on blondi. Leffan käsiksen korvaa 99% Logan Lermanin siniset silmät ja maailman sulosin hymy ja epäsymmetrisesti kohoovat kulmat. Toivottavasti kaikki jatko-osat tehdään ja samalla näyttelijäkaartilla ois kiva. Harmi ku Pierce Brosnan vaihdettiin jo, mutta elämä on :( Ja Percy Jackson on = <3

Batman Begins & the Dark Knight & the Dark Knight Rises
Avatar
Transformers 1-3
Pirates of the Caribbean 1-3(4)
Titanic
Da Vinci -koodi & Enkelit ja Demonit
Millenium trilogia
the Girl with the Dragon Tattoo
Armageddon
Captain America
Taru Sormusten Herrasta trilogia
Leijonakuningas
High School Musical 1-3
Sherlock Holmes & the Game of Shadows
Gladiaattori
King Kong
127 tuntia
Spiderman 1-3
Star Wars
Iron Man 1-2
Step up 1-3
Remember Me
Tristan & Isolde
Narnia
the Avengers
Notting Hill
Geishan muistelmat
Titaanien taistelu & Titaanien raivo
Kolme muskettisoturia
Last Samurai
Pretty Woman
Kindom of Heaven
Elokuu
Roskisprinssi
x-men 1-5
Zorron naamio & Zorron legenda
Aleksanteri
Mamma Mia !
Tangled
Troija
Black Swan
Superman returns
Saksikäsi Edward
Robin Hood 

TANNIFLOATS | Copyright © 2012 | Powered by Blogger