ryskööt

DSC_0001DSC_0095DSC_0077DSC_0108DSC_0033

Viikonloppuna oli taas jokavuotiset Alavus Ryskööt, jotka sisälsi taas vähä kaikenlaista. Tää paikka sai taas yhen kolhun kun sattu semmonen liikenneonnettomuus, jossa kuoli mua muutaman vuoden vanhempi poika. Mut ilosia ja hassujaki juttuja tapahtu, joten pääasiassa ilosilla fiiliksillä jatketaan kesälomailua. Lähin perjantaina jöötterillä keskustaan, käväsin keskisellä hakemassa pari juttua (kaheksan elokuvaa) ja näin sattumalta samalla reissulla Pinjan! Oli ihana nähä pitkästä aikaa vaikka kerettiinki vaa pikasesti moikkaamaan! Illalla pääsin vihdoin itse tapahtumapaikalle, keskelle kaikkia laku-kojuja sun muuta. Siinä meni se ilta koulukavereita moikkaillessa, liian monien humalaisten ihmisten ympäröimänä. Oikeesti, kaikki joi. Ainaki musta tuntu siltä.

DSC_0115DSC_0069DSC_0126DSC_0017DSC_0098

No viikonloppu jatku, ja mulla on hämärty lauantain ja perjantain raja. Loppuillasta siirryttiin kaverin kämpille muutaman muun kaiffarin kanssa, töllötettiin telkkaria aamuyöhön asti. Kuudelta aamulla löysin itteni poikien kans abc:ltä jonottamassa aamukahvia jonka jälkeen mentiinki sitte nukkumaan. Selkeää, eikö? Neljän aikoihin päivällä raahauduttiin ulos talosta ja mentiin Rysköö-alueelle takasin, jonka jälkeen käytiin vielä ainaki kerran kämpillä ja sitten erkaannuin siitä porukasta ja lähin metsästämään toisia kamusia joita piti keretä vielä näkemään.

DSC_0090DSC_0122DSC_0133DSC_0004DSC_0103

No siinä vasta hauskuus alko kun ajaa jöpötin mun jöpöttimellä keskustassa kaatosateessa ilman minkäännäköstä varustusta. Rillit täynnä pisaroita, hyvä että eteensä näki. Löysin taas ihan liikaa humalaisia ihmisiä, tällä kertaa kaikki ahdettuna kaikkiin mahdollisiin katoksiin joita kylältä löytyy. Ei mut, have to say, on siinä aika kivaa fiilistä. Lukuunottamatta niitä överihumalaisia jotka levittää ties mitä vartalonsa eritteitä, öö, ties minne, kyllä. Kello oli jo reilusti yli puolen yön, vettä tuli kun esterin perseestä ja meillä oli hauskaa. Oikeesti oli. Hauskinta oli ehkä se kun Nelli ja Petra (PETRA TERKKUJA! Oot paras kun tulit halimaan ja kertomaan kuinka ihana mun blogi on) löys toisensa, siis ei missään romanttisessa mielessä, mut ne vaan löysi toisensa ja meillä oli niin hauskaa. Ihan ku elokuvista.

DSC_0074DSC_0102DSC_0035DSC_0124DSC_0113

Herranjestas mistä tätä tekstiä tulee. Enivei, yöllä mun piti kohdata se fakta että mun täyty lähtee ajamaan siinä säässä kotiin sen kaksikymmentäviisivitunkilometriä, joten niin mä lähin. Mp3-soitin putos matkalla ja etin sitä keskellä valtatietä varmaa 15min mutta muuten selvisin! Oli mahtavat ja tapahtumarikkaat Ryskööt ja tässä ei oo ees kaikki vielä, koska en vaan jaksa muistaa! Puhuin niin monien uusien ihmisten kans, etten voi tajuta et täälä vielä riittää niiiiin paljon sellasia ihmisiä joita en tunne. Tapahtu niin paljon kaikkee että hädin tuskin muistin syödä, kahvin voimilla mentiin. Ei muutaku morjens ja olkaa ylpeitä jos jaksoitte lukee.

DSC_0086DSC_0136DSC_0024DSC_0088-tileDSC_0096
 

TANNIFLOATS | Copyright © 2012 | Powered by Blogger