top-5 blogit

yayy tulipas sitte top vitonen valittua! Pitää sanoo et aluks aattelin et tää on iha iisi juttu, mut loppuu kohde alko olee nii paljo sikahyvii blogsuja et oli pakko laittaa top vitosen lisäks pari muuta mieleenpainunutta tonne alas kans :-) kiitos hirveesti linkittäneille!

Tässäpä teille lemppareita ihan satunnaisessa järjestyksessä:
Photobucket
HELLOGOODBYE on blogina erittäin mukava ja rento ja söpö - and the list goes on... Mulla on näistä kuvista niin paljo hyvää sanottavaa etten jaksais ees sanoo kaikkee! Kiteytettynä; kaikki kuvat on älyttömän hienoja! Kirjottajana toimii Jaakko tytteli, joka on bloginsa tavoin erittäin söpö. Paljon plussaa selkeästä ulkoasusta. Nousi kyllä yheksi lemppariblogeistani :-)

Photobucket
WORLD IN MY EYES on myöskin yyber ihana blogsu! Kirjoittaja Jutta on myös erittäin nätti ihminen ja loistava valokuvaaja. Voisin kytätä noita kuvia vaikka maailman ääriin. Tällekkin neidille plussaa selkeestä ulkoasusta! Käykääpäs ehottomasti tsekkaamassa.

Photobucket
THROW SOME GLITTER on yksi uusista blogisuosikeistani ja kiitos kuuluu kirjoittaja Saralle! Tyttö osaa kuvata! (mitennii mä tykkään kuvablogeista..) tätä oonki lukenu jo jonku aikaa ja ehottomasti kannattais jokasen käydä ees tsekkailees. Sara on tooodella söpö ja vaikuttaa tosi positiivista elämää elävältä tyttöseltä.
Kuvat on aina ihanan raikkaita ja niistki tulee jotenki hyvä mieli :-) toivottavasti jaksaa kirjotella kauan!

Photobucket
KATRI-K on myöskin ylläripylläri  paljon kuvia sisältävä blogi. Ja kuvatkin tietysti ovat mitä upeimpia!
Kirjoittaja Katri on myös nätti ja taitaa valokuvauksen, joten eikö siinä oo jo kaikki hyvään blogiin tarvittavat ainekset paketissa :--) !

Photobucket
CLOSED MIND on erittäin mielenkiintoinen blogi ja yksi harvoista seuraamistani blogsuista, joiden tekstejä paneudun joskus lukemaan. Oon itseasiassa seurannut tosi kauan kyseistä blogia ja se pääsi lempiblogini-listallenikin joskus taannoin. Sini on toodella nätti tyttö ja omistaa ehkä maailman ihanimman tyylin!
Aina ku lueskelen tätä blogsua, aattelen et mite joku voi omata tollasen tyylin. Sini saa arkisimmanki huivin näyttää omanlaiseltaa vaa pukemalla sen oikeenlaisten vaatteiden kanssa - joita siltä varmaa löytyy kaappi kaupalla! Ei voi muutaku ihailla!


toivon ettei kukaan pahastuis tästä millään lailla, sillä kaikkien blogit on ihania ja kaikkein parhaitahan on tietty mun rakkaitte ihmisten blogit mut aattelin ettei ois reiluu jos valittisin niitä.. tää nyt oo vaa tämmöne 'leikkimieline' -skabailu :---)
 

TANNIFLOATS | Copyright © 2012 | Powered by Blogger