treeniviikot 13, 14 ja 15

a2

viikko 13
ma: 2,5h sali
ti: 3km intervallit + 1h kuntojumppa
ke: 1,5h lentopallo 
to: 1h sali
pe: lepo
la: lepo
su: 1h vatsat ja penkki (siistin meidän kellarissa olevan penkkipunnerruslaitteen, 
jee mahtavaa vihdoin voi tehä kotonaki jotain kunnollista)

viikko 14
ma: lepo
ti: 2,5km juoksu + 1h kuntojumppa
ke: 1,5h sähly ja futsal + 4h sali
to: 2h sali
pe: 1,5h sali
la: lepo
su: lepo

viikko 15
ma: 2h 15min sali + 5km juoksu
ti: 1h 45min sali + 1h kuntojumppa
ke: 1,5h sirkus (lasketaanko tää liikunnaks?!) + 2h sali
to: 1h 45min sali
pe, la ja su: lepo, koska tulin kipeeks :c

a1

pitkästä aikaa reenipostausta!! puhelimen uusimisen jälkeen oonki alkanu päivittelemään tosta instagrammia (ig: tannifloats!!) aika ahkerasti ja sieltä näättekin melkeenpä aina kaikkia treenikuvia sun muita reaaliajassa. En toivottavasti kuitenkaa unohda näitä treenejä tänne kirjailla, joten tässä näitä nyt sitte taas olis kolmen viikon edestä. Jee, vihdoin ei tartte muokata tollasia tyhmiä polaroid kuvia tänne kun ei tossa tyhmässä Nokiassa sitä ah-niin-ihanaa instagramia tosiaan ollut. Halusin kuitenki kuviin aina jotain semmosta jännää fiilistä niin että niistä näki että ne on puhelimella otettuja eikä niitä oltu muokattu samalla tavalla kun mun muita kuvia.

Anyways, tässä on nyt menny muutama treeniviikko aika perinteisissä tunnelmissa. Oikeestaan aika mahtava fiilis on kyllä, koska oon entistä useemman treenin jälkeen ihan rättiväsyny. Mikä on siis hyvä juttu, koska joskus tuntuu ettei millään oo energiaa tehä salilla mitään eikä homma vaan luista ja jää semmonen mitäänsanomaton olo, se on kauheeta! Oon yrittäny kuitenki kerätä energiaa hyvästä musiikista ja eteenpäin ollaan päästy. Uus ennätysaika salilla tuli kans tehtyä kun olin tuossa yksi keskiviikko 4 tuntia salilla. Tiedän, tiedän, se on hullu ja tyhmä määrä ja tiiän että ei sielä salilla niin kauaa tarttis pumpata. Tein alkuun jalkatreenin ja sitte äiti liitty mun seuraan salille ja ku sain jalat valmiiks nii päätin et vedämpä vielä käsitreenin ja kädethän jakso vaikka kuinka kauan! En taida kyllä toistamiseen tommosta vetää, tuli nimittäin vähä nälkä.

a

Oli muuten ihan sikahieno fiilis kun yks bodariystävä tuli pitkästä aikaa salille kun se on tossa tammikuussa käyny viimmeks. Ollaan koko syksy käyty samaan aikaan sillon tällön ja se on opettanu mulle kaikkee ja toiminu hyvänä tsemppinä. Nyt tosiaan kolmen kuukauden jälkeen nähtiin taas ja tää herra ilosesti tervehti mua ja sano vaan että: ''Kyllä niin näkyy että tytöllä on kasvanu lihakset!'' Oli kyllä mahtavaa ja siinä vierähti taas melkeen pari tuntia sen tsempin alla. Ooooo, salilla on parasta ja mulla on nyt jo kauhee ikävä sinne! Torstaina kävin viimmeks ja perjantaina tulin kipeeks niin en voinu mennä ja kauhee nuha päällä vieläkin. Toivottavasti tästä nyt tällä viikolla kerkeisin edes joku päivä!!

Tsemii kaikille<3
 

TANNIFLOATS | Copyright © 2012 | Powered by Blogger