See you

DSC_0584DSC_0627 DSC_0603 DSC_0595 DSC_0624

Moikka supersankarini! En oo koskaan ennen postannut puhelimella, joten toivotaan ettei tää kuse mitenkään erityisesti. Tän postauksen kuvat on vähä randomeita ja ylimuokattuja jotka laitoin tähän lähinnä täytteeksi, koska nyt teksti on tärkeämpi.

Vaasasta ollaan selvitty siskojen kanssa eilen illalla kotiin. Päivät kului siellä perusmeiningillä; remonttia, leffoja, lenkkeilyä, hyvää ruokaa ja vielä parempaa seuraa. Leffoja katottiin loppuviikosta ainaki semmoset kun Last song, Straight A's, Kerro kerro kuvastin, Goal I &II ja Vuosaari. Ehkä muutama muukin mutta en jaksa enää edes muistaa :D Vaasasta tuli ostettua myös aika paljon juttuja, joita luultavasti tuunkin kuvailemaan jossain vaiheessa.

Vaasasta tulon jälkeen lähin viettämään iltaa Kuken, Miksun, Aleksin ja Johanneksen kans ja oli kyllä hauskaa kuten aina tolla porukalla. Aamulla ajelin takasin ja pääsinki heti pakkaamaan laukkujani uudestaan vaikken niitä ollu kerenny ees purkamaan Vaasan reissun jäljiltä. Tällä kertaa suuntana asuntoautoreissu jonnekkin Itä-Suomeen päin! Ollaan koko perheen kanssa liikenteessä ja matkaa on nyt taitettu about 30kilsaa ja monta kymmentä on vielä edessä. Meillä ei oo edes tarkkaa päämäärää vielä, joten vielä on vähä auki et minne päädytään. Toivottavasti jonnekki missä saa mageita kuvia!! En edes tiedä koska palaillaan,, joten seuraavan postauksen ajankohdasta mulla ei oo tietookaan. Eli sitä mä oikeestaan tulin sanomaankin, että pärjäilkää ilman mua vaikka se mahottomalta kuulostaakin (not) palaillaan!!!
 

TANNIFLOATS | Copyright © 2012 | Powered by Blogger