reenejäreenejä

a5

Hiihtoloman mä kirjaimellisesti makasin patjalla tai sängyllä enkä liikuttanut koipiani mihinkään suuntaan. Annoin kropalle sen ansaitseman kokonaisen viikon levon, kyllä ainakin kuulemani mukaan näin täytyy joskus tehä. Mikäs sen helpompaa kun lusia sitten koko hiihtoloma niissä ajatuksissä että treeni maistuu sitten törkeesti paremmin kun on huilannut oikeen olan takaa. Noh, tuli ainakin testattua taas se että en kestä tollasia viikon lepoja. Olo on heti jotenkin tosi täysi, ei ollenkaan niin pirteä ja jotenkin tosi epävarma olo, sekä henkisesti että fyysisesti. Vaikka kun treenaa viidestä kuuteen kertaa viikossa, lihakset on melkeen koko ajan jollain tapaa jumissa tai ainakin joku lihasryhmä on ns. kipeä, niin ei sekään parempi oo että joka lihas tuntuu vaan semmoselta veltolta jolle ei koskaan ois edes tehny mitään. Olo ei oo laisinkaan voimakas tommosen hillumisen jälkeen, mutta tulipahan rentouduttua. Oscar-gaala valvomisen jälkeen en kuitenkaan ensimmäisenä juossut salille, koska olo oli ihan hemmetin heikko. Huomenna sitten ekstravoimin jalkapäivään!

a6

Mutta unohin sen mitä tulin tänne kirjottamaan, eli hiihtolomaa edeltävän viikon treenit! Ei vitsi tää iso kuntokeskus on tuonu kyllä monipuolisuutta lievästi sanottuna... En tiiä miten pärjään tän jakson loputtua.
maanantai: sali + bodypump - jalkapäivä aka helvetisti erilaisia kyykkyjä, prässi ja lopuks etureisilaitteessa. Parasta. Sen jälkeen bodypump, mut piti varmaan kantaa pois salilta.
tiistai: sali + bodypump - ojentajat ja päälle pumppi, oon _rakastunut siihen ja se on aina niin sopivaan aikaan, joten kerkeen sieltä suoraa bussiin!
keskiviikko: sali - mun oli tarkotus mennä kurssiryhmän kans johonkin ohjattuun juttuun, mutta jotenkin mystisesti missasin sen, joten taisin olla lopulta about kaks ja puol tuntia salilla tekemässä selkää, johon lisäsin sitten olat etten nyt ihan pasko selkäraukkaa.
torstai: RPV + sali - ennen koulua kävin reisi-pakara-vatsa -jumpassa (meinasin kuolla) ja koulun jälkeen vedin salilla rinta/haukkarin.
perjantai: lepoo!
lauantai: bodybalance + sh'bam + spinnbodypump + sali - maratonipäivä! Lepopäivän jälkeen mulla oli energiaa vaikka muille jakaa ja päätin käyttää Vaasassa viettämäni viikonlopun hyödyksi ja lähteä koko päiväksi salille seikkailemaan ja kokeilemaan vähän juttuja. Salilla tein vatsatreenin, kävin bodybalancessa (joka oli ihan sairaan IHANA, en ois uskonu! Sika rentouttava, mut otti myös lihaksiin jossain määrin silleen mukavasti!) ja sh'bamissa (joka taas ei ollu pätkääkään mun juttu, en oo koreografian mukaan tanssiva ihminen, inhosin zumbaakin aikoinaan) ja päivän päätteksi MAAILMAN IHANIN 30min spinning + 45min bodypump jossa karistettiin kropasta vikatkin energian hippeet, huhhuh, paras päivä oikeesti! Nautin täysin siemauksin, vaikka joistain saattaakin kuullostaa vähän liialta? Pidin kuitenki ruokatauon ja muutenkin huilailin ja venyttelin treenejen välissä :)
sunnuntaina: lepoo!

a7

hyviii treenei kaikillee :-) !
 

TANNIFLOATS | Copyright © 2012 | Powered by Blogger