helmikuu puhelimesta

kuukausi tais vaihtua aika monta päivää sitten jo, mutta yritän tässä alottaa tällasta uutta perinnettä että laitan joka kuukais jotain kuvasia mun instasta tänne plaaplaa. Parempi myöhään kun ei milloinkaan, joten..!
    a
[1.] koulun vessat on näitä varten [2.] rakastan junassa matkustamista varsinkin näiden kahden kanssa [3.] uudet nike air pegasukseni omfg !!! [4.] sit täydensin myös vähän conssu varastoani, nyt mulla on niita seittemät :3

a3
[1.][2.][3.][4.] selfie-time !1

a2
[1.] olympialaisia (lätkää ofcourrrss) salin jälkeen hierontatuoleissa <3 [2.] ja lätkää ihan vaan himassa kotisohvalta [3.] oon syvästi rakastunut [4.] systeriiii !

a4
[1.] joskus vaivaudun tunkemaan jotain turhaa moskaa silmiin [2.] mutta tältä näytän yleensä #nomakeup [3.] BÄKKÄRILLÄ SATIN CIRCUKSEN KANSSA ! [4.] ja itse keikka! joskus tästä illasta lisää kunnon kuvia! Stay tuneeed

a1
[1.] vitutti oranssi-pinkki-yrjö-hiukset, joten blondasin koko reuhkan samansävyseks [2.] mun ja Emmin hiihtoloma [3.] tykkään käydä lenkillä kattomassa lentokoneita, tulee kauhee matkakuume [4.] ... ja tosiaan länttäsin pinkin takaisin, toivottavasti nyt haalistuu tasasemmin ja vähä siedettävämmän näköseksi.
 

TANNIFLOATS | Copyright © 2012 | Powered by Blogger