if you get what you want but not what you need

a (15)a (134) a (100)-horza (206)a (17)a (76)a (107)a (26)a (78) a (65)-horza (57)a (201)a (19)a (113)a (46)a (34) a (72)-horza (160)a (24)a (81)a (28)a (49)a (45) a (6)-horza (148)a (16)

Niinkun videolla mainittin, niin eilen eli kuolleiden muistopäivänä, Pyhäinpäivänä, Tiinalla oli pienimuotonen muistotilaisuus. Siitä on jo vähä yli vuosi ku Tiinan, joka on siis yks mun parhaista kavereista, issee kuoli. Ei oltais kukaa vuosi sitte varmaan uskottu, että tässä me oltais vuoden päästä; hymyillen kaikki perheen ystävät koolla muistelemassa kaikkia hyviä ja ihania juttuja. Kukaan ei edes itkeny, vaan tunnelma oli pikemminki tosi positiivinen. Kun kelais aikaa vähä yli vuoden taakseppäin, niin muistan hyvin sen että itkulle vaan ei tullu loppua ja aattelin et miten kaikki selvii tästä. Hyvin on selvitty, sen voin sanoa. Mulla on ilo kuulua noin vahvan ja ihanan perheen ystäväpiiriin ja toivottavasti pidetään yhteyttä vielä sillonki ku ei olla enää Tiinan kans samassa koulussa. Tiinan äidistä ja siskoista on tullu mulle tosi läheisiä ja musta oli tosi ihana tuntee myös Tiinan issee.
     Niinku kuvista voi päätellä, niin noiden kämppä on kyl niin ihanasti sisustettu nykyään ku sielä kesällä tehtiin vähä remppaa Tiinan rippijuhlia varten. Kattokaa esim tota tekstiä tiskialtaan yläpuolella, aivan ihana ! Jokatapauksessa, aikuset lähti Rytmikorjaamolle vähä keikkailee illemmalla ja me jäätii Tiinan, Jäppisen ja Tiinan siskojen kans niiden kämpille, ku Veeraki lähti jo aiemmi. Soitettii sitte Meerille et missähä se liikkuu ja jätettii Tiinan siskot kolmestaa himaa ja lähettii Jäppise autolla ringille. No oltiin siin vähä kiertelees ympäri kyliä popit täysillä (as usual), jossai hallilla kattomas ku liuta jätkiä rassaili jotai autoo ja sit enimmäksee norkoilees abcilla jubaillen ihmisten kans. Meinasin oikeesti siin yhen aikaa jäätyy sillee palikaks ja kaikki oli melkeenpä lähteny kyliltä jonnekki juomaa nii olin siin sit vaa enää Meerin ja Nikon kans venaamas ku äitee lupas hakee, ku se tyhmä ei muistanu et abci menee kahelttoist kiinni. Sitä vaa että ens kerralla ku meen yli viideks tunniks pihalle nojaamaa autojen kylkii ja kattelee ku jätkät kiskoo kaljaa ja laittaa poppeja niin laitan toppahaalarin. Eipä täs, morjens. Ps. Mul oli tylsää nii laittauduin oikee melkee puoltoista tuntia tonne ja mul oli sillee seriously ekaa kertaa elämässäni jtn luomiväriä ja sit laitoin eyelinerii ja kaikkee ja kiharsin oikee ottista (joo sori toi toinen puoli hiuksista kusee ku noi on vähä liia pitkii noi hiuksut...) Tykkään oikeesti laittautuu jos mulla on aikaa ja innostusta, vaik käytin ekan kerra ripsarii kasin talvella, eli vajaa vuos sitte. Ja ku mulla on aikaa ja innostusta niin tykkään näköjää kirjottaa teille tällasia romaaneja.
 

TANNIFLOATS | Copyright © 2012 | Powered by Blogger